Sim only Vergelijken

Sim Only vergelijken

Een sim only abonnement wil zeggen dat u een abonnement krijgt zonder telefoon. U krijgt alleen een simkaart met een telefoonnummer en een het uitgekozen abonnement.

Een sim only abonnement is goedkoper als een abonnement waarbij u een telefoon krijgt. U krijgt dus alleen een simkaart en in de meeste gevallen is het abonnement dan ook goedkoper. Dit komt omdat u geen dure telefoon hoeft te betalen. De prijs van de telefoon zit meestal bij het bedrag van een abonnement en in sommige gevallen moet u zelfs nog extra betalen voor de telefoon bij het afsluiten van een contract, een sim only abonnement is dus veel voordeliger. De goedkoopste sim only is alleen misschien niet iets voor u, u krijgt uiteraard minder mb en minder belminuten, ook beschikt u dan niet altijd over 4G. 4G zit over het algemeen in de iets duurdere abonnementen van KPN, Vodafone en T-mobile. wel zijn er vaak sim only aanbiedingen deze kunt u allemaal in de sim only vergelijker vinden. Dus bent u op zoek naar sim only onbeperkt bellen of sim only onbeperkt mobiel internet, hier vindt u dus alle abonnementen die u zoekt. Van een goedkoop sim only abonnement naar een duur sim only abonnement

Op allesvergelijken.eu vindt u alle aanbieders van sim only abonnementen, hier kunt u dus makkelijk sim only vergelijken en de beste en/of  goedkoopste sim only abonnement vinden die bij u past. Van de meest uitgebreide tot het simpelste bundel. Met belminuten, internet , smsjes. Kortom alles wat u zoekt in een abonnement.

Voordelen

Het grootste voordeel van een sim only abonnement is dat deze vrijwel altijd goedkoper is dan een mobiele abonnement waar een duur toestel bij zit. Deze nieuwe mobiele telefoon betaal je uiteindelijk altijd zelf. Wanneer je nog een goede mobiele telefoon hebt of wanneer je deze liever zelf los koopt, dan is een simonly abonnement een slim idee, waarmee je fors kunt besparen.
Met een simonly abonnement bespaar je iedere maand geld of krijg je veel meer belminuten en data voor hetzelfde geld. Aan jou de keuze:

Besparen op je maandelijkse kosten?
Meer krijgen voor hetzelfde bedrag?
Is sim only geschikt voor jou?

Als u nog een goede telefoon heeft en deze werkt nog goed en u heeft er ook nog schik mee dan is Sim only zeker iets voor u. er is dus geen rede om een duur telefoon abonnement af te sluiten en er een telefoon bij te nemen als u nog steeds een goede telefoon heeft. Maar in sommige gevallen is het ook interessant om een sim only te nemen en dan de telefoon zelf te kopen, door de prijsverlaging die u krijgt op het abonnement kunt u zelf een nieuwe telefoon kopen. De telefoon is dan ook nog simlock vrij en kunt u dus van provider wisselen als u dat wilt. Let bij het bestellen van uw simonly abonnement wel goed op wat voor een simkaart u nodig heeft, hier zijn namelijk verschillende maten van ( gewone, micro en sim), maar bij de meeste providers kunt u de simkaarten op maat afbreken. en dan heeft u dus altijd de juiste maat simkaart.

Sim only vergelijken de moeite waard!

Op allesvergelijken.eu kunt u simpel alle aanbiedingen van alle providers zien. Hier kunt u providers vergelijken en kijken wie het goedkoopste of beste abonnement heeft voor wat u nodig heeft.
Vergelijken is zeker de moeite waard!